ata bumbac

Pixuri Decorate cu Ata Colorata

19:59

Luând în considerare faptul că a venit toamna de ce să nu îmbrăcăm și pixurile adecvat pentru acest anotimp? M-am gândit că ar fi o metodă destul de interesantă de decorat și pixurile având în vedere că pentru creioane deja am găsit o modalitate de a le decora.În plus, prin aceasta metodă se pot decora căștile (mai exact firul de la căști) și alte obiecte, depinde de imaginația fiecăruia.


     Materiale necesare:

  • pixuri (cu capac, nu am încercat È™i pentru restul modelelor)
  • ață din bumbac (cea pentru făcut brățări este bună)
  • oja transparentă sau superglue (opÈ›ional)

    Ce aveți de făcut:

    Pentru început va trebui să alegeți ce culori doriți să folosiți, eu am ales roz și verde.
    După ce ați ales culoarea cu o mână va trebui la început să țineți capătul aței de marginea pixului(sau puteți ruga pe cineva să vă ajute) și din ața pe care o aveți să formați o buclă într-o parte a pixului.
      Restul de aÈ›a pe care o aveÈ›i în partea opusă (partea în care nu aÈ›i format bucla) va trebui trecută pe sub pix È™i prin interiorul buclei la fel ca aici:

După ce ați urmat acești pași trebuie să strângeți ața trăgând de ața care v-a rămas, dacă sunteți la primul nod va trebui să aveți grijă să țineți capătul aței de marginea pixului după al doilea nod nu va mai fi nevoie pentru că ar trebui să fie deja fixată.Pentru a îmbrăca tot pixul va trebui să continuați să faceți noduri(adică exact cum ați făcut până aici) până la celălalt capăt al pixului și veți vedea că pe parcurs se va forma un model deosebit.
Când ajungeți la ultimul nod va trebui să tăiați ața cât mai scurta și acolo unde ați tăiat să dați cu puțina oja transparentă pentru a nu se desface.

 Asta este tot, sper ca v-a plăcut iar în caz că aveÈ›i sugestii le puteÈ›i scrie în comentarii, iar dacă doriÈ›i să îmi arătaÈ›i ceea ce aÈ›i realizat puteÈ›i trimite pozele la adresa de email existentă È™i în contact, facebook sau pinterest  mi-ar face plăcere să le văd.
În caz că v-a plăcut și credeți că articolul va ajuta și pe altcineva nu uitați să distribuiți.

Pentru alte idei de decoraÈ›iuni abonaÈ›i-va la blog aici (click pe roz).

De asemenea, nu uitați sa urmăriți blogul Simplu de făcut pe facebook pentru a fi la curent cu noile articole.

You Might Also Like

0 comentarii