Poveste

Bine ați venit !

Acesta este un blog dedicat persoanelor care au plăcerea și timpul necesar pentru a personaliza obiectele din casă și ceea ce consumă sau utilizează zilnic.

De asemenea, aici puteți descoperi remedii naturale încercate și care au dat rezultat în lupta cu problemele obișnuite de sănatate sau casnice. 

În primul rând, văd zilnic articole referitoare la o mulțime de lucruri folositoare pe care le putem face foarte uşor acasă şi care sunt mult mai ieftine, dar în limba engleză și m-am gandit că acestea pot fi de mai mare ajutor atunci când le înțelegem, de aceea m-am hotărât să abordez subiecte care încă nu sunt suficient de dezvoltate și în limba română și care sunt sigură că ne vor fi de ajutor atât mie cât și vouă.
În al doilea rând, toate produsele pentru înfrumusețare, decorațiunile și remediile postate aici sunt testate și încercate de mine și în general au dat rezultat.
În al treilea rând, scopul acestui blog este de a vă ajuta pe dumneavoastră și de a mă ajuta și pe mine prin faptul că toate lucrurile de care am nevoie sunt structurate aici și dezvoltate într-un mod armonios.
Am spus pentru a mă ajuta şi pe mine deoarece, de când sunt mică am o pasiune pentru lucrurile realizate manual şi aici vorbesc de la articole de îmbrăcăminte, articole de înfrumuseţare până la remedii naturale pe care le făceam singură şi de care cu timpul am uitat dar s-a întâmplat să am nevoie de un lucru  sau un remediu natural pe care l-am realizat cu foarte mult timp în urmă şi să nu mai ştiu cum să îl realizez  sau pentru ce este benefic, aşa că am considerat o idee foarte bună să le am pe toate aici.
În concluzie, dacă aveți sugestii sau idei pe care doriți să le încercați sau să le discutați mă puteți contacta.

Programul postărilor:
(în afara periodelor în care postez articole tematice, spre exemplu de sarbatori sau în cazul unor serii de mai multe remedii sau decoraţiuni)
 
  • Luni: idei pentru a decora în orice sezon;
  • Miercuri: rețete naturale pentru produse de frumusețe;
  • Vineri: remedii pentru probleme de zi cu zi; 

Disclaimer: Nu sunt medic şi nu am nicio pregătire în acest domeniu dar doresc să împărtăşesc cunoştinţele dobândite de mine în lupta împotriva problemelor obişnuite de sănătate pentru a ajuta şi alte persoane.